Hi! Mijn naam is Melody en op Wellnessdromen deel ik met jou alle tips en tricks om volledig tot rust te komen. Te ontspannen en te onthaasten.

In de zomer van 2022 raakte ik overspannen. Een zware en lastige periode. Het besef drong pas tot mij door toen de bedrijfsarts mij de volgende vraag stelde: 'wat vind je leuk vond om te doen? Of wat zorgt ervoor dat je ontspant en tot rust komt?'

....

Het bleef lang stil.

Ik had namelijk geen idee. Het bleef leeg in mijn hoofd. Ik kon niks bedenken en dat gaf me op dat moment nog meer stress. Ik besefte dat ik mezelf zover naar achter had geschoven, dat ik niet eens meer kon bedenken wanneer ik voor het laatst iets had gedaan wat écht voor mezelf was.

Ik was zover opgebrand dat er niks meer was waar ik dacht energie van te krijgen of van tot rust te komen. Mijn zoektocht was zwaar, maar het heeft mij zoveel nieuwe inzichten gegeven.

Inzichten die ik graag met anderen deel. In de hoop jou te helpen, daar waar ik zelf keer op keer vastliep. Laten zien dat je niet de enige bent. En dat er oplossingen zijn.

Belangrijk is dat je voor jezelf gaat kiezen.

Ik had veel moeite met het onbegrip van de omgeving en het vinden van acceptatie in 'ziek' zijn.

Inmiddels ben ik zelf hersteld van mijn overspanning en bespreek ik op deze website ook mijn favorieten producten die mij in het begin onwijs hielpen om vooruit gang te boeken.

Wellness, etherische oliën, meditatie voor het slapen gaan, yoga, wandelen met onze puppy. Ik heb een waslijst aan producten en handelingen die mij stap voor stap omhoog hielpen.

Daarna stopte het niet. Ik ben door blijven gaan met zoeken naar persoonlijke ontwikkeling en leren luisteren naar mijn lichaam. Mijn brein geregeld tot rust te laten brengen.

Ik hoop dat ik jou op deze website kan helpen in jouw zoektocht naar ontspanning, persoonlijke ontwikkeling en vooral het vinden van innerlijke rust!

Wil je meer weten over mijn verhaal? Op LinkedIn deelde ik hier een post over die viraal ging.