Hi! Mijn naam is Melody en als online marketeer van origin geef ik Wellnessdromen weer. Dat betekent dat een samenwerking met dit platform heel breed kan zijn. Van een eenmalige lancering tot langdurige maandelijkse samenwerkingen.

Ik denk graag met je mee om samen voor het mooiste resultaat te gaan. Stuur een bericht naar melody.straten@gmail.com en laten we vrijblijvend brainstormen over de mogelijkheden.

Zou je graag mijn mediakit willen ontvangen? Stuur dan even een mail naar bovenstaand mailadres en dan stuur ik je deze toe.

Linkbuilding

We kunnen samen werken aan het verbeteren van onze DA-scores door middel van linkbuilding. Zie jij een artikel op mijn website waar je graag een link in wil hebben? Neem dan contact met mij op. Het is ook mogelijk om een artikel te schrijven dat helemaal op jullie is gericht. Dit zou in de vorm van bijvoorbeeld een interview voor je kunnen worden opgezet.

Gastblog

Het is mogelijk om een gastblog te schrijven en die op mijn website te laten plaatsen voor het verkrijgen van extra verkeer.

Editorial

Een van de leukste vorm van samenwerkingen: een editorial opbouwen. Ik maak een uitgebreid en leuk artikel voor je in de vorm die bij jou past. Een interview met mooie foto's en bijvoorbeeld met een persoonlijke actie die ik bij mijn bezoekers kan promoten. Heb je een ander leuk idee? Laat het mij weten!

Mediakit

Ben je benieuwd naar de statistieken en prijzen voor een mogelijke samenwerking? Laat het mij weten en dan stuur ik je mijn mediakit.