Ben je op zoek naar een goede korting om gebruik te kunnen maken van de privé sauna?

Na weer een lange en slopende werkweek ben je moe en gestrest. Je hebt behoefte aan wat tijd voor jezelf. Tijd met je partner of tijd met vrienden.

Afleiding en ontspanning staan bovenaan je lijstje. Alleen heb je echt geen zin in vreemden aan je hoofd en in je omgeving. Je wilt lekker privacy.

Maar waar kun je dat vinden? En dan ook nog voor een betaalbare prijs?

Genieten en ontspannen is altijd fijn. Maar zodra dit voordeliger kan, dan staan wij Nederlanders altijd vooraan in de rij.

En eerlijk, ik doe net zo hard mee.

Waarom zou je een dief van je eigen portemonnee zijn als dat niet nodig is? Het leven is momenteel al duur genoeg. Afrekenen bij de supermarkt voelt bijna alsof je een hotelovernachting bij een Hilton hotel hebt geboekt.

Precies daarom heb ik voor jou in dit artikel een unieke kortingscode voor de privé sauna in Amersfoort.

Een mogelijkheid waardoor jij wél die luxe ontspanning gaat pakken. Een moment voor jezelf om weer op te laden.

Privé sauna met korting

Privé sauna Amersfoort

Maar eerst even naar het begin. De privé sauna in Amersfoort is een vestiging van Relax center Nederland. En dit is niet zomaar een sauna.

Het is namelijk een XL-variant!

Wat je daaronder kunt verstaan? Nou, een volledige privéruimte die je afhuurt om compleet tot rust te komen. Een ruimte waar je met zijn tweeën of met maar liefst 15 vrienden of vriendinnen in terecht kunt.

Eindelijk een plek waar jullie met zijn allen terecht kunnen. Bij een gewone sauna raken jullie elkaar snel kwijt en heeft iedereen toch andere behoeftes als het aankomt op de faciliteiten. Jij bent echt helemaal fan van het bubbelbad, maar de rest verdeeld zich bij binnenkomst al snel over de beschikbare sauna’s.

Dat is natuurlijk niet de insteek van jullie dagje uit met elkaar.

De XL privé sauna in Amersfoort geeft hier de perfecte oplossing voor. De sauna biedt namelijk niet alleen een ruimte met sauna’s.

Je vindt hier ook een – hoe kan het ook anders – XL-bubbelbad waar 10 personen tegelijkertijd in kunnen. Een bubbelbad met heerlijk warm water. Ingesteld op ongeveer 36 graden en jets die je onderwater een heerlijke massage geven.

Sign me up!

De ruimte is erg ruim en sfeervol opgezet. Waar veelal gebruik is gemaakt van natuurlijke kleuren en materialen.

Je waant jezelf hierdoor alsof je ineens in het buitenland bent. Even weg van de realiteit. Een moment waarin je écht tot rust kunt komen.

Na een heerlijke massage in het bubbelbad en een gezellig gesprek op de aangename verwarmde loungestoelen, ben je toe om wat stoom af te blazen. Hiervoor is het Turks stoombad de uitgelezen kans.

Een groot stoombad waar je ook met een grote groep in terecht kunt. En dit alles in één ruimte met privacy. Jullie bepalen zelf waar en wanneer je er behoefte aan hebt.

Als kers op de taart is deze locatie ook nog eens met zwembad.

🧖🏻‍♀️
Ben je geïnteresseerd in een wat kleinere vestiging? De kortingscode geldt namelijk ook voor de prive wellness in Amersfoort Zuid.
0:00
/1:51

Privé sauna Amersfoort XL

Privé sauna met zwembad

Dat de locatie Amersfoort XL staat voor extreme luxe staat nu wel vast. Maar die kers op de taart is toch nog even het benoemen waard.

Want een privé sauna met zwembad...?

Dat is toch echt om van te dromen!

Het is al een luxe om bij een gewone spa of wellness een lekker zwembad te vinden. Of in ieder geval een die ook nog enigszins ruimte heeft dat je op en neer kun zwemmen.

Maar een privé sauna met een zwembad erin, maakt de beleving van wellness ineens nog veel exclusiever.

Het geeft je namelijk ook veel voordelen. En dat is naast het plezier en genot natuurlijk ook een belangrijke reden. Een reden waarom je ook gebruik maakt van de faciliteiten in een spa.

Je lichaam kan op een heerlijke en ontspannen manier afkoelen na jouw stomende sessie in de sauna. De afwisseling tussen de aangename warmte en het iets koudere water zorgt er daarnaast ook voor dat jouw lichaam niet oververhit raakt.

Als jij hier wat gevoelig voor bent, dan is deze sauna echt een múst om op de juiste manier van een sauna te kunnen genieten.

Ontspan op jouw eigen tempo en op jouw eigen manier.

Een privé sauna met zwembad geeft jouw bezoek een onvergetelijke ervaring. Het is net dat extra stukje luxe waar je op jouw moment van complete ontspanning zeker behoefte aan hebt.

Privé sauna met korting

Privé sauna voor verjaardagen of vrijgezellenfeest?

Wist je trouwens dat de privé sauna in Amersfoort ook afgehuurd kan worden voor het vieren van een verjaardag of een vrijgezellenfeest?

Een keer wat anders dan met z’n allen in een kringetje zitten met een plateau kaas en worst op tafel. Juist omdat de XL-locatie ruim 15 personen toelaat, is dit een uitgelezen plek om iets heel divers en unieks te organiseren!

Een heerlijke activiteit om met elkaar even tot rust te komen in een oase van ontspanning.

Hier beschikken jullie over je eigen sauna, een verwarmd zwembad, een bubbelbad en een heerlijk stoombad. Het enige wat je moet doen is genieten van de luxe omgeving en het maken van prachtige en dierbare herinneringen met jouw gezelschap!

De XL locatie in Amersfoort biedt verschillende arrangementen waar je uit kunt kiezen om de locatie te versieren en aan te kleden naar jouw specifieke gelegenheid!

Met korting naar privé sauna Amersfoort

De privé sauna in Amersfoort is de perfecte plek als jij eraan toe bent om ongestoord te ontspannen en tot rust te komen. Bovendien kun je nu ook nog met extra korting gebruik maken van deze exclusieve luxe spa.

Speciaal voor jou als lezer van deze blog ontvang jij 10% korting met de code WELLNESSDROMEN op jouw boeking bij Relax center Nederland.

Je kunt hier heerlijk relaxen mét zwembad. Je lichaam en geest ultiem tot rust laten komen. En met de aangeboden korting geniet je nu nog voordeliger van deze unieke ervaring.

Dit maakt jouw ervaring van de sauna helemaal af.

Gun jezelf deze welverdiende ontspanning en boek jouw dagje bij Relax center Nederland in Amersfoort snel.

Voel je weer herboren en ga met vernieuwde energie jouw werkweek weer tegemoet!

XL privé sauna

Heerlijk ontspannen nu met 10% korting!

Boek nu met de kortingscode WELLNESSDROMEN