Elke dag een kaart trekken om de intentie te zetten van die dag. Een kleine actie, maar enorme impact. Manifesteren is namelijk een kans (en vooral een kunst) om je dromen te realiseren.

En het mooiste is: iedereen kan dit leren en masteren!

Wil jij graag leren hoe je een droom realistisch maakt en een concreet stappenplan om daar naartoe te werken? Lees dan vooral verder.

In dit artikel ga ik je namelijk het geheim vertellen waardoor duizenden voorgangers 'onmogelijke' dromen lieten uitkomen.

Tipje van de sluier? Dit onderstaande kaartendeck!

Manifestatie kaartendeck

Inclusief houten standaardje

Bekijk hier alle kaarten

Wie is Willemijn Welten?

Als je al even bekend bent in de wereld van spiritualiteit en mindfulness dan heb je haar naam vast al eens voorbij horen komen. Zo niet? Dan geen zorgen, want dan ben je bij Willemijn Welten precies goed.

Ze is auteur van de bestseller: Manifesteren kun je leren. Dat is zowel een boek als een kaartendeck. Aanvullend daarop heeft ze ook een kaartendeck voor kinderen: manifesteer jouw magie en ze heeft óók nog eens een Manifestatie dagboek.

Met haar boeken en kaartendecks wil ze anderen inspireren om te leven vanuit liefde en overvloed. Zodat je voelt dat alles nu al precies is zoals het moet zijn.

Hoewel Willemijn inmiddels al een gezond en succesvol bedrijf heeft en alles wat haar hartje begeert, is er toch nog iets wat ook op haar wensenlijstje staat.

Als ze namelijk echt groot mag dromen, dan wil ze projecten over de hele wereld starten waarbij ze kinderen leert om 100% zichzelf te kunnen zijn.

Want een gelukkig kind haalt op latere leeftijd het maximaal potentieel uit zijn of haar leven. Uiteindelijk zijn we allemaal ergens van binnen nog een kind, dus waarom niet alles eruit halen?

Willemijn Welten

Wacht, wat is manifesteren precies?

Geen zorgen als je tot nu toe enthousiast leest, maar nog geen idee hebt wat het nou precies is. Er zijn veel verschillende meningen over manifesteren, maar als wij het hebben over manifesteren, dan hebben we het over het openbaren, iets zichtbaar maken of bekendmaken.

Het is het visualiseren en aantrekken van jouw diepste verlangen.

Van enkel dromen ga je naar doen en ontvangen.

Klinkt nu nog wat ver weg en onmogelijk? Geen zorgen, het begin is lastig, maar daarna wordt het alleen maar makkelijker.

Uiteindelijk komt het erop neer of je graag wil werken aan het aantrekken van wat je écht wil. En dat is tegelijk waar het soms lastig wordt.

Want weet je wel echt wat je het liefst wil? Of hou je stiekem iets voor wat ánderen van je willen?

Met een kaartendeck wordt het mogelijk om die dromen in kaart te brengen en je onderbewuste voor je te laten spreken. Wat wordt je droom en hoe kun je de eerste stappen zetten om die waar te maken?

Hoe leer je manifesteren?

Dat is de vraag die Willemijn het vaakst kreeg in haar leven. En hoewel mensen de vraag wel stelden, hadden ze te vaak al een antwoord in hun hoofd.

Bang dat het te zweverig of vergezocht zou zijn, of bang dat hun partner of vrienden een stomme opmerking zou maken.

Daarom heeft ze een aantal producten ontworpen die dat gekke en onbekende eraf halen. Het kaartendeck is namelijk prachtig vormgegeven met illustraties zonder zweverigheid.

Niet alleen fijn en mooi om te gebruiken, maar dus ook super geschikt om mooi neer te leggen en te betrekken in je interieur.

Bovendien weet je zeker dat je het kaartendeck vaker gebruikt wanneer het goed in het zicht is. Win-win!

Leren manifesteren zit voornamelijk in de kracht van herhaling.

Dat voelt misschien wat voor de hand liggend, maar wij mensen zijn maar al te graag geneigd om iets nieuws het liefst gister al geleerd te hebben.

Wees eens eerlijk naar jezelf. Hoeveel tijd en moeite stop je graag in jezelf? Leren manifesteren, betekent voor jezelf willen zorgen.

Willen ontwikkelen.

Op het moment dat jij deze mindset hebt bereikt, dan ben je al halverwege je leerproces.

Manifesteren kun je leren kaartdeck

Voor 22.00 besteld, zelfde dag verzonden

Bekijk het kaartendeck

Manifesteren zonder het zweverige

Manifesteren kan al snel wat zweverig en spiriwiri overkomen, maar met Willemijn en haar producten is dat echt anders. Willemijn heeft een missie om voor iedereen manifesteren niet alleen mogelijk, maar ook zo leuk en praktisch mogelijk te maken.

Ze haalt de spiritualiteit uit het hokje 'zweverig' en vertaalt dit naar handige en praktische tools zodat je op ieder moment van de dag kunt werken aan jouw dromen en doelen.

En dat werd tijd ook. Spiritualiteit is zoveel meer dan het negatieve 'zweverige' stigma dat het in de loop der tijd heeft gekregen.

Leer te vertrouwen op je intuïtie, je blokkades los te laten en ontdek hoe je een shift in je energie teweeg kunt brengen. Je zal zien dat je dromen niet meer onmogelijk zijn, maar in korte tijd in handbereik komen.

Klaar voor een nieuw leven?

Bestel de manifestatie kaarten voor jezelf of een ander

Zelf gebruik ik het kaartendeck dagelijks. Ik start de dag met het trekken van een intentie en deze helpt mij de toon van de dag te bepalen.

In sommige gevallen zet ik ook de 1:11 meditatie van Willemijn erbij aan om mij meer diepgang te geven bij het kaartendeck.

We zijn geen robots. En mogen daarom vaker stil staan bij wat we voelen en waar we naartoe zouden willen bewegen.

Ik schud het kaartendeck eerst goed door om echt het lot te laten bepalen welke kaart ik deze dag moet zien. Op het moment dat je er ook zo naar gaat kijken, merk je dat je al een paar stappen dichterbij manifesteren komt.

Na het trekken van mijn kaart lees ik hem goed door en bedenk ik dan kort hoe ik de intentie van de kaart in mijn dag kan laten doorwerken. Ik schrijf dit vaak voor mezelf op en zet het kaartje in het houdertje waar ik hem gedurende de dag af en toe zie staan.

De kracht van manifestatie zit hem namelijk in herhaling.

Dit helpt om herinnert te worden aan de intentie en stil te staan bij jouw wensen en gedachtes.

Ben je nieuwsgierig naar manifesteren omdat je het graag zou willen leren, maar weet je niet echt waar te starten?

Of wil je juist iemand anders graag een hart onder de riem steken?

Dan is dit je moment. Ontdek wat dit kaartendeck voor je kan doen en laat dromen uitkomen.